Meny Stäng

Vi har ingen plats för en massagestol

Massagestolen tar upp samma plats som en TV-fåtölj, och får även plats i mindre utrymmen och är enkel att förflytta med hjälp av hjul. Den är smidig i storlek och kan även stå i t.ex ett vardagsrum. Uppfälld så är måtten ca 80×120 cm.

Den kommer inte användas utan blir ”nyhetens behag”

Detta är den vanligaste kommentaren jag får. Jag hjälper  dig som chef att utbilda och inspirera personalen att använda massagestolen. Jag går igenom de enkla funktionerna individuellt med din personal en och en så alla känner sig trygga. Under hyrestiden ingår att jag kan komma tillbaka om behov för information och inspiration skulle uppstå.

Min erfarenhet är att när personalen väl kommit i gång att börja använda massagestolen så fortsätter de eftersom de märker hur gott det gör för deras välbefinnande och kropp.

Vi har redan massage / friskvårdspeng

Det är toppenbra att ni har massage och friskvårdspeng till er personal och en massagestol blir ett mycket bra komplement. En massagestol är lätttillgänglig dygnet runt och den kan användas dygnet runt. Det är enkelt att sätta sig i utan förberedelser och programmen varierar i tid mellan 5 till 30 min minuter. Många personer kan använda stolen på en dag, och det är ett effektivt sätt att ge många möjlighet att få en avkopplande stund mitt i vardagen.

 
 

TA HAND OM DIN STOL

  • Rengör massagestolen vid behov med en fuktad trasa med vatten.
  • Tänk på att tömma alla fickor på t.ex mobiltelefon, nycklar, verktyg mm
  • Inte ha smutsiga, oljiga arbetsbyxor
  • Ta av skorna
  • Njut!