Meny Stäng
Fuji_4_massagestolen

Fujiiryoki JP2000

Välkommen till framtiden. Massage som en mänsklig hand

Japanska Fujjiryki är en medicintekniskt certifierad massagestol med högsta möjliga kvalitet. Massagestolen är mycket enkel att använda och den har unika och avancerade program som masserar hela kroppen. Den masserar rygg, säte, nacke, armar, händer, ben, vader och fötter. Tekniken är så utvecklad att den kan liknas vid en mänsklig hand.

Massagestolen är mycket lätt att navigera för att uppnå just ditt önskemål av massage. Massagen kan ställas in från den mjukaste taktila massagen till djup och hård triggerpunktsmassage. 

 

5D-AI Artificiell intelligens

Med AI-tekniken mäts hårdheten i dina muskler och den optimala massagestyrkan ställs in för ditt nuvarande muskeltillstånd. 

Genom att kontrollera massagerörelserna genom AI-taknik med en motor med hög precision, ger då massagestolen långsammare och mjukare behandling på hårdare muskelknutor. Detta leder till att massagen känns som en mänsklig hand. AI-tekniken gör justeringar automatiskt och tillämpar då lagom kraft för att massera kroppens hårda muskelknutor.

Genom att sedan kombinera olika massagetyper tillsammans med ett brett utval av koncentrerade massagetekniker, erbjuds du 86 olika rörelsetyper, vilket är den högsta i branschen.

AI Scanning

Massasgestolen skannar och anpassar sig efter längden på din kropp. Eftersom längd, vikt och kroppsform är olika på varje individ, så är massagestolen utrustad med en unik 3D-punkt-navigeringssensor, som gör det möjligt att noggrant skanna av ryggen. Oavsett din längd kommer du sitta behagligt i massagestolen.

Massagen alltid blir individuell och specifik utefter dina önskemål och behov. Kombinerat med avancerad massagerörelser betyder det att massageteknikerna har tagits till helt nya höjder.

Önskar du vara i en sittandes eller liggandes position? Med det justerbara fotstödet och enkla knapptryck kan du välja exakt hur ryggen och benens position skall vara samt välja styrkan på massagen som passar dig och dina behov.

Touch Screen

Med avancerad touch screen dyker du in i en ny spännande värld inom massageprogram och på bara några tryck är du i gång. Välj enkelt mellan våra 23 automatiska program eller skapa ditt egna massageprogram med hjälp av våra 35 olika massagetekniker.

Lufttrycksmassage

Massagestolen erbjuder 31 luftkuddar som lindar in hela kroppen och hjälper trötta muskler. Dessa luftkuddar pressar och släpper på trycket och därav blir resultatet härlig massage. De ger en heltäckande massage, från nacken, axlar, armar, höfter, ben, vader och enda ner till fötterna.

Massagestolen tar hand om dina fötter. Fötterna masseras med vald styrka under fötterna samt med lufttryck ovanför fötterna samt runt vaderna. Det finns även en helt unik fotakupressur som ger intensiv massage åt fötterna.

Många har yrken där ni står eller går på hårda golv. Om du har ömma och slitna fötter gör fotmassagen underverk för hela din kropps välmående. 

Värme

Massagestolen erbjuder en extra bekvämlighet med värme. Du kan välja att värma området runt din ländrygg eller så lossar du värmekuddarna från stolens rygg och lägger de behagligt över magen. Värmen finns också under fötterna.

Jag hjälper er att skapa en yta för återhämtning

Flertalet arbetsplatser har en plats över men ibland kan det vara svårt att se framför sig var massagestolen ska stå. Jag hjälper er att hitta rummet, ytan eller andra smarta sätt att hitta er återhämtningsfas där kropp och själ kan få vila. Med en filt och musik eller avslappningsövingar ökar stämningen ytterligare och får dig att slappna av och få återhämtning. 

Massagestolen - Stress

Mental återhämtning har många positiva effekter

Med målmedvetenhet, vilja och positiv inställning kan du komma hur långt som helst. Jag erbjuder ett enkelt sätt att kombinera massagestolen med professionell mental träning via app och ljudfiler. 

 • Förbättrad fysisk och psykisk hälsa
 • Jämnare blodtryck och vilopuls
 • Minskad stress och bättre sömn
 • Ökad självkänsla och ett bättre självförtroende 
 • Ökad koncentrationsförmåga och ett bättre fokus
 • Mer positiv attityd och inställning till livet och tillvaron
 • Du blir bättre på att styra dina tankar och få ökad kontroll
 • Du blir och känner dig lugnare, säkrare och mer trygg
 • Ökad arbetsförmåga och förbättrade studieprestationer
 • Förbättrade sociala relationer
 • Ökade förutsättningar att uppnå sina livsmål
 • Ökad fysisk och mental livskvalitet
 

Testa massagestolen kostnadsfritt 

Testa massagestolen!  Låt din arbetsplats få utvärdera massagestolen i en vecka. Det är ett perfekt tillfälle att se om detta kan vara någonting för er verksamhet. Jag utgår strax utanför Hudiksvall och kommer ut till er med massagestolen. Om det är långa avstånd så är jag flexibel att hitta en smidig lösning tex digitalt. Det finns även möjlighet att prova massagestolen i min lokal i Sågtäkten 

Med en professionell massagestol så ger du dig möjligheten att ta hand om din kropp och förebygga ömma muskler och leder. En massagestol av hög kvalitet  är en god investering för din framtida hälsa.

Har du företag eller är privatperson? Jag vänder mig till alla. Alla som använder massagestolen ska känna sig trygg och veta vilka program som är anpassade just för dem. Produkten är alltid är av högsta kvalitet.

Min ambition är att skapa en trygg och återhämtande miljö samt skapa långvariga relationer med dig som kund.

Kontakta mig under fliken Kontakt. Offert och prisuppgift skickas vid förfrågan och olika prisklasser finns. Det finns möjlighet att hyra på avtal eller om du önskar köpa kontant. Avtal skrivs utifrån vad som passar dig. Vid hyra ingår full service och garanti under hyresperioden.

Levererans och montering av massagestolen sker på ett smidigt sätt. Du får även utbildning på massagestolens funktioner antingen personligen eller digitalt så du känner dig trygg.

Vid rengöring – Barrier Tech

 • Mycket effektiv och skonsam desinfektion
 • Alkoholfri, parfymfri, bredspektra, långtidsverkande desinfektion som dödar upp till 99,999% av alla kända bakterier
 • Inaktiverar de flesta former av virus
 • Skadar inga slags material eller ytor som t.ex alkoholiserad desinfektion gör
 • BarrierTechTM inaktiverar både Corona (Covid19) och Norovirus

Hör av dig så svarar jag på dina frågor ››