Meny Stäng

Fujiiryoki JP2000

Välkommen till framtiden. Japanska Fujiiryoki är en medicinskt certifierad massagestol med högsta möjliga kvalitét.

Massagestolen är mycket enkel att använda och den har unika program som masserar hela kroppen. Det finns förprogrammerade program som helt anpassar sig efter dina önskemål.

Displayen har touch knappar och med några knapptryck så är du igång. Det finns fem standardprogram på ca 15 min samt specialprogram för nacke, axlar, ländrygg, m.m.

Massagestolen skannar och ställer in sig för varje individ, vilket garanterar att massagen alltid träffar rätt. Med unika massagetekniker och inställningsalternativ kan du få en behandling som väl motsvarar den från en mänsklig massör.

5D-AI Artificiell intelligens

Den avancerade AI-tekniken mäter hårdheten i dina muskler och den optimala massagestyrkan ställs in för ditt nuvarande muskeltillstånd. Genom AI-teknik kontrolleras massagerörelserna med hög precision som ger massagestolen långsammare och en mjukare behandling på hårda muskelknutar. Massagen känns då så nära en mänsklig hand man kan komma.

AI Scanning

Massasgestolen skannar och anpassar sig efter längden på din kropp och var dina muskler ligger. Massagen alltid blir individuell och specifik utefter dina önskemål och behov. AI dubbelsensorn känner noggrant av varje kroppstyp för att optimera massagen. Kombinerat med avancerad massagerörelser betyder att massageteknikerna har tagits till helt nya höjder.

Inställningsalternativ

Med avancerade inställningsalternativ gör att massagestolen passar alla. Oavsett din längd kommer du sitta behagligt i massagestolen. Önskar du vara i en sittandes eller liggandes position? Med det justerbara fotstödet och enkla knapptryck kan du välja exakt hur ryggen och benens position skall vara samt välja styrkan på massagen som passar dig och dina behov

Touch Screen

Med avancerad touch screen dyker du in i en ny spännande värld. Välj enkelt mellan våra 23 automatiska program eller skapa ditt egna massageprogram med hjälp av 35 olika massagetekniker

Lufttrycksmassage

Massagestolen erbjuder 31 luftkuddar som lindar in hela kroppen och hjälper trötta muskler. De ger en heltäckande massage, från nacken, axlar, armar, höfter, ben, vader och enda ner till fötterna. Det finns en helt unik fotakupressur som ger en intensiv massage åt fötterna. Med valfri styrka masseras det under dina fötter samtidigt som resten av kroppen omges av luftkuddar. Dessa luftkuddar pressar och släpper på trycket och därav blir resultatet en härlig massage.

Värme

Massagestolen erbjuder en extra bekvämlighet med värme. Du kan välja att värma området runt din ländrygg eller så lossar du värmekuddarna från stolens rygg och lägger de behagligt över magen. Värmen finns också under fötterna

 

Vid rengöring – Barrier Tech

  • Mycket effektiv och skonsam desinfektion
  • Alkoholfri, parfymfri, bredspektra, långtidsverkande desinfektion som dödar upp till 99.999% av alla kända bakterier
  • Inaktiverar de flesta former för virus
  • Skadar inga slags material eller ytor som tex alkoholiserad desinfektion gör
  • BarrierTechTM inaktiverar både Corona (Covid19) och Norovirus

Hör av dig så svarar jag på dina frågor ››